Stress ned og finn roen med denne magiske lydfilen

 

ust

 

Ønsker du deg indre ro og fornyet energi? Kjenner du på spenninger i kroppen eller kaos i hodet? Opplever du at hverdagen er stressende?

 

 (klikk her når du er klar til å begynne)

Du kan stresse ned raskt og enkelt med denne herlige, beroligende pusteteknikken på lydfil. Invester kun ti minutter av dagen din til å lande i pusten og fylle på med ny kraft. Gi deg selv noe som gjør deg og kroppen godt! Å puste riktig, dypt og rolig, kan være den beste gaven til deg selv og helsen både fysisk og psykisk. 

 

«Har mange ganger benyttet meg av den magiske lydfilen din når jeg ikke har fått til å sove. Jeg blir så avslappet inni meg, og sovner med det samme. Det er helt utrolig at det går an! Jeg er så takknemlig for at jeg får benytte meg av den. Tusen hjertelig takk, du har en utrolig behagelig stemme, det har du sikkert hørt før» – sagt om lydfila i 2016.

 

Pusteøvelsen er hentet fra Medisinsk Yoga (MediYoga), som er en myk terapeutisk yogaform med enkle øvelser som kan tilpasses alle. Fokuset er på å puste riktig, være tilstede i øyeblikket, bevege seg mykt, finne avspenning og å trene sinnet med meditasjon. Passer for alle og kan utføres på stol eller matte. Du kan effektivt redusere og forebygge stress, myke opp muskulaturen og øke sirkulasjonen i hele kroppen uten å anstrenge deg. Du kan oppleve indre ro og komme hjem i deg selv. Øvelsene aktiverer kroppens geniale selvreparerende og balanserende evne.


Godt for deg som:

  • Har smerter, i f.eks. rygg, hode og bekken- Er sliten eller utbrent, og ønsker restitusjon og sirkulasjon
  • Er skadet i rehabilitering
  • Ønsker mer overskudd til hverdagen
  • Ønsker å leve med mer ro og tilstedeværelse
  • Ønsker gode opplevelser med egen kropp,  bevegelse og pust
  • Passer utmerket for gravide og mødre

 

Din instruktør i pusteøvelsen er Maiken Sneeggen, www.dypindrero.no. Maiken Sneeggen, MediYogaterapeut, fysioterapeut og lærer MediYoga Kidz. Mamma til Jeraymi 6 år og Noah 2 år. Hun fikk indre ro, myke muskler og energien tilbake med Medisinsk yoga, og hadde uvurderlig nytte av de enkle yogaøvelsene både under svangerskap og fødsel. Hun har fem års erfaring med å undervise andre både privat, blant annet på Femme, og i helsesektor og bedrift. Maiken holder kurs i Medisinsk Yoga i Trondheim og Malvik, og tilbyr veiledning både individuelt og i grupper, for eksempel på arbeidsplass.

 

bilde maiken.jpg

Maiken Sneeggen

 

Ønsker du flere øvelser fra Medisinsk Yoga kan du legge igjen e-postadressen din og/eller sjekke ut bloggen på www.dypindrero.no hvor det ligger et utvalg av lydspor, eller du kan ta kontakt med Maiken direkte på maiken@dypindrero.no. Du kan blant annet få et introkurs på nett med både video om pustens helsebringende effekter, ei lang økt med både pusteøvelse, en deilig øvelse for å myke opp ryggen, avspenningsøvelse og en nydelig meditasjon for å lytte til ditt indre og gi deg selv varme og omsorg, og korte lydspor du kan benytte til daglige pusterom.